Detta är ett av mina största minnen från barndomen. Alla somrar åt vi alltid massor med jordgubbar. Vissa med mjölk och andra strödde socker över dem. Jordgubbar har mamma alltid odlat i trädgården liksom mormor gjorde. Det blev jordgubbar till frukost, till middag och till kvällsmålet och däremellan en massa solvarma jordgubbar plockade direkt från landet!
Sambon tittade förvånat på mig härom dagen då jag kom hem med 4 liter jordgubbar och åt dem till lunch. Nja inte alla litrarna utan vi delade på en av dem! Efteråt fick jag höra att det var gott och ganska mättande med dessa goda röda bären till lunch.
juni 5, 2009 at 2:02 e m
Jag håller med dig, jordgubbar kan man äta precis när som helst. En riktigt snygg närbild.
juni 5, 2009 at 8:54 e m
Jag är också en jordgubbsälskare. Fast helst ska det vara hemodlade som man vet är obesprutade. De passar både morgon, middag och kväll;)
Snyggt beskuren bild med en så varm och fin färgton.